17 Haziran 2008 Salı

MATT DILLON DA YANLIŞ ANLAMALAR KOMEDİSİ OLAN “OLD DOGS”A KATILIYOR


Walt Disney Pictures’ın yeni aile komedisi “Old Dogs”ta oynaması için Matt Dillon ile yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiği bildiriliyor.
Yönetmenliğini “Wild Hogs”tan tanıdığımız Walt Becker’in üstleneceği filmde oynamak için anlaşma imzalamış isimler arasında Robin Williams, John Travolta ve Kelly Preston da var.
Senaryosunu David Diamond ile David Weissman’ın kaleme aldığı filmin konusu kısaca şöyle: altı yaşında ikiz çocukları olan boşanmış bir baba (Robin Williams) ile hovarda ruhlu arkadaşı/iş ortağı (John Travolta) bu iki çocuğun bakımı ve sorumluluğu iki hafta boyunca üzerlerine kalınca çareyi ikizleri ve kendilerini bir yaz kampına katılmakta bulurlar. Yaz kampının yöneticisi Barry (Matt Dillon) ikizlerle birlikte kampa gelen adamların(Williams ile Travolta) aslında sevgili olduklarını ve ikizleri evlat edindiklerini düşünür. Bu nedenle bir an bile eleştirel gözlerini onların üzerlerinden ayırmaz.
Filmin yapımcılığını Tapestry Films markası altında Andrew Panay, Peter Abrams ve Robert Levy (“Wedding Crashers”) üstlenecek.

Hiç yorum yok: