7 Haziran 2008 Cumartesi

Ustaya Saygı & Datça 3. Sinema Günleri


Sayın Yetkili,

Bu yıl Datça Belediyesi ve Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla, tarihi ve doğal güzellikleri ile bir doğa harikası olan Datça’da üçüncüsü organize edilen 3. Datça Ustaya Saygı Sinema Günleri’ nin bu yıl ki Usta’sı Hülya Koçyiğit…

Birikim Medya’nın organizasyon desteği ile gerçekleştirilecek sinema günleri 28 Haziran – 5 Temmuz 2008 tarihleri arasında Datça Amfi Tiyatro’ da yapılacak. Etkinlik; Sinema Günleri Afiş Sergisi, Gala Gecesi ve yedi gece amfi tiyatroda gerçekleştirilecek film gösterimleriyle birlikte sekiz gün sürecek...

Filli Boya, Efes Pilsen ve Güneş Şirketler Grubu’nun sponsor olduğu etkinlik sırasında, sponsor firmalar arzu ederlerse amfi tiyatroda stand kurup ürünlerinin tanıtımı ve dağıtımını yapabilecekler. Basın sponsorumuz olan Cumhuriyet ve BirGün Gazeteleri’nin yanı sıra ulusal ve yerel basından çok sayıda gazeteci, sinema yazarı ve program yapımcısının izleyeceği Gala Gecesi’nin ardından otuz bine yakın sinemasever, 7 gün boyunca ücretsiz olarak Hülya Koçyiğit filmlerini izleyebilecekler.


PROGRAM:

27 Haziran 2008: Atatürk Havalimanı’ndan Onur Havayolları 15.45 uçağı ile Dalaman’ a gidiş ve Dalaman’ dan Belediye’nin aracı ile Datça’ya ulaşım sağlanacaktır. Panorama Restaurant’ta akşam yemeği yenilecektir.

Afiş Sergisi Açılışı ve Kokteyli: 28 Haziran 2008 tarihinde saat 19.00’da Hülya Koçyiğit filmlerinin afişlerinden oluşan sergi; Datça Belediyesi Hizmet Binası’ nda açılacak. Hülya Koçyiğit ve sanatçı dostlarının katılımı ile gerçekleşecek Film Afiş Sergisi açılışına Datça ve Muğla protokolünün yanı sıra, yerli ve ulusal basın da hazır bulunacak. Film Afişleri Sergisi’nden sonra Mare Hotel’de Datça Protokolü’ne, basına ve sanatçılara akşam yemeği verilecek.

Gala Gecesi: Sergi açılışından sonra Datça'da tatilini geçiren binlerce sinemasever Datça Amfi Tiyatro’da sanatçıların Hülya Koçyiğit ile ilgili anılarını dinleyebilecekler. Program saat 21.00’ de başlayacak.

 Hülya Koçyiğit filmlerinden derlenen on beş dakikalık tanıtım filmi gösterimi
 Datça Belediye Başkanı M. Erol Karakullukçu’ nun konuşması
 Sanatçı dostlarının ve çalışma arkadaşlarının Hülya Koçyiğit ile ilgili konuşmaları
 Hülya Koçyiğit' in konuşması
 Geceye katılan sanatçılara teşekkür plaketi verilmesi

29 Haziran 2008: Dalaman’ dan Onur Havayolları 17.45 uçağı ile İstanbul’a dönüş.

Katılacak sanatçılar;

Hülya Koçyiğit
Tarık Akan
Halit Refiğ
Halit Akçatepe
Aytaç Arman
Orhan Alkaya
Menderes Samancılar
Cihan Ünal
Mustafa Altıoklar
Nehir Erdoğan

Datça Amfi Tiyatro’ da gösterimi yapılacak Filmler:

 Hababam Sınıfı Merhaba (2003)
 Karılar Koğuşu (1989)
 Bez Bebek (1987)
 Almanya Acı Vatan (1979)
 Herhangi Bir Kadın (1981)
 Gazap Rüzgarı (1982)
 Kurbağalar (1985)
 Firar (1984)
 Sev Kardeşim (1972)





Datça Hakkında
Tarihi M.Ö. II. bine dayanan Datça, o günden bu yana farklı toplumların, uygarlıkların ve kültürlerin iz bıraktığı bir yerleşim yeri olmuştur. Muğla’nın Akdeniz kıyısındaki bu şirin kasabaya dağların, şelalelerin arasından geçerek ulaşabilirsiniz. Çeşit çeşit ağaçları, eşsiz güzelliği ve huzur veren manzarasıyla Datça, havaların ısınmasıyla birlikte birçok organizasyonla hareketlense de, kendine özgü dokusunu ve sakinliğini korumaya devam ediyor.



Saygılarımla

Ayla Şeşan
Proje Koordinatörü
GSM: 0532 341 91 88

































Birikim Medya Reklam ve Tanıtım Hizmetleri
Halil Rıfat Paşa Mah. Hergün Sok. No:24 Şişli – İstanbul Tel: 0 212 320 85 81 Faks: 0 212 320 92 89
www.birikimmedya.com ayla@birikimmedya.com
www.datcaustayasaygisinemagunleri.com

Hiç yorum yok: