18 Mayıs 2008 Pazar

Hülya Avşar Stüdyosu’nun konuğu Nurseli İdiz


Hülya Avşar’ın TürkMax ekranındaki “Hülya Avşar Stüdyosu” adlı programı beğeniyle izlenmeye devam ediyor... Hülya Avşar’ın 16 Mayıs Cuma günkü konuğu Türkiye’nin en güçlü kadın oyuncularından Nurseli İdiz.

Hülya Avşar, "Hülya Avşar Stüdyosu"nda gündemi takip ediyor. Hafta içi her akşam saat 19.30’da ekrana gelen programda Hülya Avşar fark yaratmış kişilerle bir saat boyunca herşeyin konuşulup tartışılabildiği çok keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.
Gündemdeki tüm gelişmeleri bünyesinde barındıran Hülya Avşar Stüdyosu, bu gelişmelere bakış açısı, değerlendirmeleri ve olayları işleyişiyle ekranlarda fark yaratıyor. En önemli siyasiler, hayatımızı yönlendiren politikacılar, en sert tartışmaların kahramanları, işinin en iyisi olan isimler, bilim insanları, en çok konuştuğumuz ünlüler, yazdıklarıyla fikir hayatımızı etkileyen gazeteciler, yazarlar, müzisyenlerimiz, tiyatrocularımız kısacası, siyasetten sinemaya, kaliteli magazinden iş dünyasına, spordan müziğe kadar Türkiye’nin panoramasını oluşturan en önemli isimler, Hülya Avşar’ın konuğu oluyor.

Hülya Avşar sordu, Nurseli İdiz yanıtladı.

Hülya Avşar, 16 Mayıs Cuma günü programına konuk olacak Türkiye’nin en güçlü kadın oyuncularından Nurseli İdiz’e, “Yeni dönem Türk sinemasında neler yaşanıyor?”, “Dizi sektörü çıkmaza mı girdi?”, “Türkiye’de tiyatro yeterli ilgiyi görüyor mu?” sorularını yöneltecek. Ayrıca Hülya Avşar, Nurseli İdiz’e özel hayatıyla ilgili çarpıcı sorular soracak ve ünlü oyuncu da bu soruları dobra dobra yanıtlayacak.

Bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın!..

Hiç yorum yok: