14 Mayıs 2008 Çarşamba

KURUMSAL FİLM FESTİVALİ’NDE ATÖLYE VE SÖYLEŞİ ZAMANI


MAYIS VE HAZİRANDA USTALARLA BAŞBAŞA
SAFA ÖNAL, ERTUĞRUL KARSLIOĞLU, SIRRI SÜREYYA ÖNDER, YETKİN DİKİNCİLER, HALE SOYGAZİ, HAKAN YILMAZ, NİHAT ÖZCAN, CAN PEHLİVANLI, ATİLLA ÖZDEMİROĞLU,
YÜKSEL AKSU, TOLGA ÖRNEK GİBİ İŞİNİN EHLİ MÜTHİŞ KADRO
AKBANK SANAT’TA ...

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “KURUMSAL FİLM FESTİVALİ”ne başvurular hızlandı. Sadece özel kurumların değil kamu kurumlarının da büyük ilgi gösterdiği festivalde ilk etap ekip kurma ve senaryo oluşturma. Haziran 2008’de tamamlanacak bu etap öncesinde katılımcı kuruluşların ekipleri Akbank Sanat’ta bir araya gelecek, söyleşi ve atölyelerle kendi filmleri için kolları sıvayacak. Mayıs ayının son haftası ile haziran ayının ilk haftasında Akbank Sanat, sinema ve belgeselin ustalarını ağırlayacak.
Yeşilçam’ın ödüle doymayan en güzel kadınlarından Hale Soygazi ile son dönemde oyunculuklarıyla parmak ısırtan Hakan Yılmaz ve Yetkin Dikinciler, yılların deneyimini, kamera önündeki hayatı, atölye çalışmaları ve söyleşilerde katılımcılarla paylaşacak.
Belgesel alanında bu işin erbabı Yapımcı-Yönetmen Ertuğrul Karslıoğlu ve son yılların en gözde isimlerinden Yönetmen Tolga Örnek, sırlarını anlatacak.
Dondurmam Gaymak’ın ödüllü yönetmeni Yüksel Aksu ile televizyon dünyasının sihirbazlarından Yönetmen Nihat Özcan, perdede ve beyazcamda seyrettiklerini çekebilmeleri için katılımcılara yol gösterecek.
Senaryo olmadan film de belgesel de reklam da olmaz elbet. Öykülerin ve kelimelerin efendileri Senarist Safa Önal ile Sırrı Süreyya Önder, ekipleri senaryonun dayanılmaz cazibesiyle tanıştıracak.
Fonda bir müzik olmadıktan sonra filmin kıymeti ne? Çoğu zaman filmin bile önüne geçen melodilerin yaratıcısı müzisyen Atilla Özdemiroğlu bunu nasıl başardığını, bunun nasıl başarılacağını anlatacak.
Ve tabi hiç bir film hiç bir iş reklam olmadan müşterisine ulaşamaz. Sadece film değil reklam da çekecek olan ekipler bu konuda da acar reklamcı Can Pehlivanlı’nın deneyimlerinden faydalanacak.
Bunca ustanın el verdiği katılımcılara da ödülleri toplayacak filmler, reklamlar çekmek düşecek elbet. Filmlerin son teslim tarihiyse Eylül 2008.
Akbank Sanat’ta düzenlenecek atölyelerin programı ise şu şekilde::
• 29 - 30 Mayıs 2008
Saat: 16:30 - 18:30
• 31 Mayıs 2008
Saat: 14:00 - 16:00 - 18:00
• 5 - 6 Haziran 2008
Saat: 16:30 - 18:30
• 7 Haziran 2008
Saat: 14:00 - 16:00 - 18:00

Belgesel: Ertuğrul Karslıoğlu - Tolga Örnek
Oyuncular: Hale Soygazi, Yetkin Dikinciler, Hakan Yılmaz
Yönetmen : Yüksel Aksu - Nihat Özcan
Senaryo: Safa Önal - Sırrı Süreyya Önder
Film-Müzik: Atilla Özdemiroğlu
Reklam: Can Pehlivanlı - Ogilvy Creative Grup Art Direktör

*FESTİVALE KATILIM BİLDİREN KURUMLAR:
Boyner
Club Sporium
Çelebi Holding
Ekinciler Holding
Global Bilgi
HSBC
Kadıköy Belediyesi
Mercedes Benz Finansman Türk
Müka Matbaa
Natro – Çizgi Bilgisayar Sistemleri
Pfizer
Pink Organizasyon
Vodafone
Turkcell Teknoloji
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği
(*) Alfabetik olarak sıralanmıştır.







Atölye ve söyleşilere katılım ücretsizdir. Festival katılımcıları ile birlikte herkese açıktır. Ancak yer sayısının sınırlı olması nedeniyle rezervasyon yaptırılmasını rica ederiz.
Rezervasyon için :
Akbank Sanat 0 (212) 252 35 00 / 123 Saliha Kasap Uzun

BİLGİ İÇİN:
PATİKA YAPIM
O(212) 281 21 00
www.corporatefilmfest.com
MEDYA İLİŞKİLERİ:
PR’İST
Ayça Güçlüten
ayca@pr-ist.com.tr
GSM: (0532) 428 42 98

Hiç yorum yok: