20 Mart 2008 Perşembe

www.Sinemacocuk.com Açıldı


Artık Çocuklara Özel Bir Sinema Sitesi Var!

Çocukların interneti yoğun bir şekilde bilgi edinmek ve eğlenmek için kullandığı günümüzde, Sodamedya Interactive, çocuklara özel, eğlenceli, kaliteli ve güncel sinema sitesi “www.sinemacocuk.com”u açtı. Türkçe içerikli çocuklara özel ilk sinema sitesi olan Sinemaçocuk, çocukların internette eğlenmelerini ve vakit geçirmelerini sağlayacak yeni bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Site sayesinde çocuklar sinema dünyasına yönelik aradıkları her türlü bilgiye tek bir kaynaktan ulaşabilecekler. Ayrıca, yaşıtlarıyla haberleşebilecekleri bir iletişim ortamı içinde güncel sinema ve eğlence haberleri hakkında görüşlerini belirtecekler.
“Sinemaçocuk.com”da; çocuklara özel yeni film tanıtımları, film seansları, animasyon ve çocuk filmleri geniş arşivi, güncel haberler, fragmanlar, oyunlar, yazılar, karakterler, kişiler, foto galeriler bölümleri yer alıyor. Ayrıca ödüllü anketler, bilgi yarışmaları ve katıl-kazanlar ile çocukların ilgisini çekecek hediye alternatifleri sunuluyor.
Çocuklar arasında interaktif bir iletişim ortamı oluşturmayı amaçlayan sitede kişisel üye sayfaları, profil, mesajlar ve içerik gönder gibi bölümler de bulunuyor. Böylece Sinemaçocuk üyeleri hem siteden görüşlerini yansıtabiliyor hem de birbirleriyle iletişime geçebiliyorlar.
Çocuklar, film ve karakter detay sayfalarından ulaşabilecekleri vazgeçemedikleri filmlerin eğlenceli duvar kağıtları, ekran koruyucuları, logoları ve avatarları ile bilgisayarlarını renklendirebilecekler.
Son senelerde dünyada ve Türkiye’de sinema seyircilerinin büyük bir bölümünü çocuklar oluşturuyor. Her yıl en çok izlenen filmler listesine birçok çocuk filmi ya da animasyon giriyor. Ayrıca filmlerde yer alan oyuncu çocuk sayısı hiç de azımsanmayacak düzeyde artıyor. Bununla beraber bilgisayar ve internet çocuklar için hayatta olmazsa olmazlardan, doğdukları andan itibaren artık televizyondan daha yoğun ilgiyi bilgisayara gösteriyorlar.
Sodamedya Interactive, Sinema.com başta olmak üzere online sinema yayıncılığındaki tecrübelerini çocuklara özel web projesi “Sinemaçocuk.com” ile tekrar ortaya koyuyor.

Ayşegül KULU
Sodamedya Interactive
aysegul@sodamedya.com
0.212.224 44 74
0.533.315 59 72

Hiç yorum yok: